mesajul

miercuri, 11 ianuarie 2017

Mesaj divin Isus - Maica Domnului, Medjugorje, 3 ianuarie 2017.

Mesaj divin de la Isus şi Maica Domnului, în timpul adoraţiei euharistice.
Medjugorje 3 ianuarie 2017, ora 12,20-13.

Draga mea copilă, îţi mulţumesc pentru prezenţa ta în aceste momente în faţa Sfântului Sacrament cu Mine, Isus, Salvatorul şi Regele vostru.
Îţi mulţumesc pentru tot ceea ce ai făcut şi încerci să faci pentru Mine, la cerinţele mamei mele dragi şi pentru semenii tăi.

Cei din Cer te iubesc, îţi sunt recunoscători şi sunt mereu alături de tine în această misiune foarte importantă pentru a ajuta la salvarea şi mântuirea cât mai multor suflete şi a avea un rol important pentru a ajuta la salvarea şi eliberarea ţării din mâinile răului.

Dar din păcate, adevărata luptă de-abia acum va începe.
Cel rău, din disperare, ură şi răutate, va încerca prin toate căile posibile să destrame planul divin, prin toate mijloacele …. Va fi o luptă foarte grea şi dură …. Tu ştii cum este cel rău … este statornic şi luptă până în ultima clipă pentru a câştiga orice luptă … şi din păcate de foarte multe ori reuşeşte, pentru că se foloseşte de viclenia lui … pe căi false şi murdare, şi în special se foloseşte de slăbiciunea oamenilor. Ştie cum să-i atragă în cursă, să-i păcălească, să se folosească de ei şi pe urmă să-i distrugă, să-i tragă în infern, în fundul iadului … unde, din păcate, cad zilnic mii şi mii de suflete.

După cum ştii de o posibilă revoluţie în România, care este pregătită … şi va izbucni … din păcate nu este o altă cale de a curăţa şi purifica ţara decât prin suferinţă. Dar pe urmă va fi bine. Cerul, îngerii sunt pregătiţi să ajute România ca să se realizeze planul divin. Zilele celui rău sunt numărate.

Din nou te rog să transmiţi tuturor să-şi predea inimile şi viaţa ca să-i pot curăţa de rău, şi viaţa să le-o îndrum pe calea cea bună şi dreaptă care duce în paradis.

Îţi mulţumesc pentru că eşti deschisă la voinţa divină şi încerci să îndeplineşti, cu greu câteodată, voinţa Mea. Te voi întări şi mai mult şi te voi binecuvânta cu haruri speciale ca să îţi poţi îndeplini misiunea ta pe acest pământ.
Fii binecuvântată ! Te iubesc !
Vă iubesc.

Isus, Salvatorul şi Regele vostru suprem.


Draga mea mamă este acum aici prezentă cu Mine şi doreşte să-ţi transmită câteva cuvinte.

Draga mea copila, mult iubită şi credincioasă,
Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru copiii mei cei dragi. După cum simţi, Cerul plânge de durere şi suferinţă pentru răutăţile oamenilor, nerecunoştinţa lor faţă de iubirea Tatălui Ceresc. Din păcate, domină ura, invidia, răutatea, care a infectat sufletele multor oameni, chiar şi dintre cei aleşi şi consacraţi mie şi Tatălui Ceresc. În ciuda tuturor sacrificiilor celor din Cer de a vă ajuta, a vă darui iubire şi pace, oamenii nu şi-au deschis pe deplin sufletele … de aceea pacea nu poate să triumfe. Pentru ca pacea şi iubirea să triumfe în lume şi suflete, trebuie să vă deschideţi pe deplin inimile şi să vă abandonaţi complet în braţele Tatălui Ceresc şi a iubirii mele de mamă şi să-L acceptaţi pe fiul meu cel drag zi de zi în sufletele voastre, să vă întărească în credinţă, pace şi iubire….

Pacea este în pericol !!!

Eu voi mai rămâne încă un timp foarte scurt aici la Medjugorje, cât va considera Tatăl Ceresc că este necesară prezenţa mea aici pe pământ. Singur Tatăl Ceresc va decide … doar atât pot să-ţi spun, că nu mai este mult.
Rugaţi-vă şi postiţi serios, faceti cât mai multe sacrificii pentru fraţii voştri. Transmiteţi mesajele şi răspândiţi iubirea.
Iubirea este singura putere supremă împotriva răului şi singura forţă care aduce pacea în lume şi deschide porţile raiului.
Iubirea !!!
Tot ce faceţi, faceţi din iubire (şi dăruire).
Dumnezeu, Tatăl Ceresc, este iubire !
Isus s-a sacrificat pentru voi din iubire.
Eu sunt aici cu voi din multă iubire.

Tot ce cerem este iubire (şi dăruire).

Doar iubirea poate învinge orice rău şi triumfa în suflete şi în lume.
Îţi mulţumesc, draga mea copilă.
Fii binecuvântată !
Te iubesc !
Vă iubesc pe toţi !

Maria, Mama voastră cerească – Regina Păcii.

Mesaje cereşti primite de Emilia M.