mesajul

duminică, 1 aprilie 2018

Şi Cardinalul Vincent Nichols este contaminat de ... duhul lumesc !

Isus Cristos:
”Vă rog pe voi, slujitorii Mei sfințiți, să spuneți Adevărul, căci Îmi veți pierde multe suflete dacă nu faceți astfel și Eu nu vă voi ierta niciodată pentru aceasta. Ori ÎL slujiți pe Dumnezeu, ori cedați nebuniei oamenilor.” (Isus prin Maria Divinei Milostiviri in mesajul din 01.10.2014 - http://profetieavertisment.ro/mesaje/1229/ori-il-slujiti-pe-dumnezeu-ori-cedati-nebuniei-oamenilor/)



"Nu există nici un foc în Iad" - Cardinalul din Londra Ignoră Evanghelia

Cardinalul Westminsterului, Vincent Nichols, a declarat pentru BBC (30 martie) că focul și pucioasa "nu au făcut niciodată parte din învățătura catolică" despre Iad, afirmând că acestea își au originea în iconografie.
Nichols a continuat punându-l pe Lenin, Hitler sau Churchill, pe măcelarul din Dresda, printre sfinți, sugerând că Iadul ar putea fi gol, deși Cristos spune în Matei 26:24 că Iuda este în iad.

Nichols nu știe că:
Cristos numește Iadul un "cuptor cu foc" (Mt 13:50) unde "focul nu se stinge" (Matei 9,48).
Apocalipsa Sfântului Ioan descrie iadul ca un loc unde cel rău "va fi chinuit în foc şi pucioasă ...Iar fumul chinului lor se ridică în vecii vecilor" (Apocalipsa 14: 10-11) și ca un "lac de foc" (Apocalipsa 20: 14-15 ”Atunci, moartea şi infernul au fost aruncate în lacul cu foc. Aceasta este moartea cea de-a doua: lacul cu foc”).

În Matei 7: 13-14, Cristos spune: "Intraţi pe poarta strâmtă, pentru că largă este poarta şi lată calea ce duce spre pieire şi mulţi sunt cei care intră pe ea! Dar cât de strâmtă este poarta şi cât de îngustă calea care duce la viaţă! Şi puţini sunt cei care o găsesc." 

Mitul în care în Iad nu există nici un foc fizic a fost inventat în anii 1950 în Germania.

Sursa: https://www.gloria.tv/article/SSdJpK3bpFsp3zvTNugaRc1Lv

P.S.
Ce era sa spuna si card. Nichols, daca "sfantul" fals profet papa francisc a spus ca iadul nu exista ? Maine - poimaine, vor spune si altii, poate chiar si din Romania. Nu ne mai mira nimic .... este molima duhului lumesc.
https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/vaticanul-dezminte-afirmatia-iadul-nu-exista-nu-a-fost-rostita-de-papa-francisc-904603