mesajul

vineri, 30 septembrie 2016

NOVENA MÂNTUIRII : OCTOMBRIE 2016

Mesajul (984) din Cartea Adevărului

Duminică, 01 decembrie 2013 la ora 16:12

Copila mea, eu sunt femeia înveșmântată în soare iar soarele este cel care reprezintă în lume Lumina lui Dumnezeu. Fără soare nu există Lumină. Fără Lumină nu există Viață. Fără Dumnezeu, nu există decât moarte.

Rolul meu ca Mamă a Mântuirii, în care îl asist pe Fiul meu în Misiunea Sa finală, Planul Său final de a împlini Legământul Tatălui Său de a aduce fiecărui suflet mântuirea, înseamnă că eu voi face tot ce pot pentru a-i aduce sufletele pe care El le dorește. Doresc să se știe că eu am fost numită nu numai Regină a Cerurilor, ci și Regină a celor 12 triburi ale lui Israel. Douăsprezece națiuni vor domni în Noul Ierusalim. Cele douăsprezece stele din coroana mea, care mi-a fost așezată pe cap de către multiubitul meu Fiu Isus Cristos, în timpul Încoronării mele, semnifică exact această profeție. Fiecare dintre aceste stele reprezintă una din cele douăsprezece națiuni ce se vor forma în Ziua judecății.

Toate sufletele, inclusiv cele ale celor care vor învia din morți, ca și cele ale celor care trăiesc acum în lume și care vor rămane în Lumina lui Dumnezeu, vor face tranziția spre Noul Cer și Noul Pământ. Ei se vor contopi ca unul, în uniune cu Fiul meu, și vor fi înviați în trup și suflet perfecte, exact așa cum a fost când Fiul meu a înviat din morți. Această stare de perfecțiune este cel mai mare Dar al lui Dumnezeu și dovedește cât de Milostiv este El. Aceasta este Mântuirea pe care Fiul meu a promis-o când a îndurat Agonia de pe Cruce. Și, datorită marii Sale iubiri pentru omenire, El dorește să salveze fiecare suflet, și în special pe cele care sunt pierdute pentru El.

Vă dăruiesc acum tuturor un Dar special, binecuvântat de Fiul meu, pentru ca tuturor sufletelor să le fie acordată imunitatea față de flăcările iadului și să le fie oferită mântuirea. Fiul meu dorește ca toate sufletele să fie salvate, indiferent cât de grave sunt păcatele lor. Vă cer să începeți acum Novena Mântuirii. Trebuie să o începeți imediat, și să o continuați conform instrucțiunilor mele, până la sfârșitul timpurilor. Trebuie să recitați această Rugăciune timp de șapte zile consecutiv în fiecare lună calendaristică, începând de luni dimineața. Trebuie să o recitați de trei ori în fiecare din cele șapte zile și în una din acele zile trebuie să postiți. Când postiți, vi se cere să mâncați numai o masă principală de-a lungul zilei și apoi doar pâine și apă în locul celorlalte două mese. 

Aceasta este rugăciunea pe care trebuie să o spuneți în fiecare din cele șapte zile.

Rugăciunea (130) a Cruciadei de Rugăciune: Novena Mântuirii
"Iubita mea Mamă a Mântuirii, te rog ca prin Milostivirea Fiului tău Isus Cristos să obții Darul Mântuirii Veșnice pentru toate sufletele. Te implor să te rogi ca prin mijlocirea ta să fie eliberate toate sufletele din robia satanei.  Te rog, cere Fiului tău să arate Milostivire și iertare acelor suflete care Îl resping, care Îl rănesc cu indiferența lor și care adoră false doctrine și falși dumnezei.
Te implorăm, iubită Mamă, cere cu stăruință harurile care să deschidă inimile acelor suflete ce au mai mare nevoie de ajutorul tău. Amin!"

Promisiunea mea de a-l ajuta pe Fiul meu Isus Cristos în Planul sau pentru omenire este ca eu să vă aduc împreună pe voi toți cei care recunoașteți rolul meu ca Mediatoare a tuturor harurilor și Co-Răscumpărătoare, astfel ca întreaga lume să se poată contopi ca unul, în uniune cu Isus Cristos, Salvatorul și Răscumpărătorul vostru.

Mergeți în pace. Eu mă voi ruga întotdeauna pentru voi, dragi copilași, și voi răspunde întotdeauna solicitarii voastre de a răscumpăra omenirea în Ochii lui Dumnezeu. 

Mama voastră, Mama Mântuirii

Sursa : http://profetieavertisment.ro/mesaje/984/mama-mantuirii-va-cer-sa-incepeti-acum-novena-mantuirii/

O altă mărturie despre o vindecare miraculoasă prin Rugăciunea 94 a Cruciadei

Gold Coast, Australia

“După ce am terminat prezentarea,  la seminarul din Gold Coast, în statul Queensland, un domn Bernhard a dorit să ne mărturisească ceva.
El a spus că, la sfârșitul lunii noiembrie 2012, adică cu 2 luni înainte de întâlnirea şi discuţia noastră, el a fost diagnosticat cu cancer de prostată. În 15 ianuarie 2013 Mariei Milostivirii Divine  i-a fost dată cruciadă Rugăciunea 94 «Pentru vindecarea minţii, a trupului și a sufletului». El a început să se roage în mod regulat această rugăciune cu speranța de vindecare. Bernhard a declarat că într-o anumită zi el sa rugat Rugăciunea 94 a cruciadei de trei ori.
El s-a simțit îndemnat să o spună tot mai lent și mai profund de fiecare dată, până când, a treia oară, el a rostiti foarte lent și profund cuvintele acelei rugăciuni. Apoi, el a simțit că ceva se întâmplă în interiorul său. Două săptămâni mai târziu, el a mers la medicul său, care a declarat că nu mai are cancer. Acesta este un miracol de prim rang deoarece exista documente şi înregistrari medicale care să ateste starea sa de sănătate, atât înainte cât și după miracol. Bernhard e perfect sănătos şi în ziua de azi, la trei ani după ce vindecarea a avut loc.

Bernhard scrie:

«În 2013, împreună cu soția mea am participat la seminarul misiunii Cartea Adevărului, organizat în Australia, Gold Coast, zona în care trăim, pentru a afla mai multe despre mesajele legate de Avertisment şi a doua venire. Astfel am avut ocazia de a împărtăși mărturia mea celor care erau prezenți acolo. Aceasta este povestea mea pentru lauda și slava lui Dumnezeu.

În noiembrie anul trecut (2012) medicul meu mi-a cerut să fac un test de sânge de rutină. Câteva zile mai târziu, m-a  informat că analizele de sânge au arătat o creştere "alarmantă" a unei substanţe care indica un cancer de prostată. El mi-a cerut să vin pentru o trimitere la un specialist într-o clinică locală de oncologie. Mi-a cerut să fac o programare, pe care am şi făcut-o, pentru data de 24 ianuarie 2013. Am fost îngrijorat, desigur, mai ales de când prezentam toate simptomele asociate cu probleme de prostată. Specialistul a discutat cu mine rezultatele testului de sânge, confirmând că am nevoie de tratament. Mi s-a cerut să semnez un document care să le permită să-mi aplice un tratament combinat de chimioterapie și radioterapie. Înainte de începerea tratamentului, mi s-a cerut să fac un alt test de sânge și urină pentru următoarea programare de pe 28 februarie.

Ei bine, desigur că am fost foarte îngrijorat și situaţia în care eram mi-a testat într-adevăr credința. Nu am menționat nimic soției mele pentru că nu am vrut să-şi facă griji. De-a lungul anilor, am citit mult despre Voința Divină, despre importanța de a spune "Fiat" (Amin) și de a rămâne în pace. În tot acest timp am continuat să citesc mesajele despre AVERTISMENT şi  A DOUA VENIRE, și m-am rugat Rugăciunile Cruciadei date nouă de către Domnul nostru pentru a ajuta la salvarea  fraților și surorilor noastre. Pot să declar că acestea sunt cele mai puternice și fortificante pentru sufletul nostru.

 În special, am început să mă rog de multe ori Rugăciunea 94 a cruciadei “pentru a vindecarea minţii, a trupului şi a sufletului ". Am citit şi mesajul asociat acestei rugăciuni, cel din 15 ianuarie 2013, "Vă rog primiți acest nou dar al vindecării pe care vi-l dau acum." Începând din acel moment , mi-am pus toată credința, încredere și dragostea în ea şi am spus această rugăciune în fiecare zi. Odată, când m-am rugat profund și meditativ, am avut senzație că trebuie să spun rugăciunea şi a doua oară, chiar mai lent și mai profund. Imediat, am fost conștient de o prezență specială în sufletul meu şi un îndemn să o repet pentru a treia oară. Imediat, am fost din nou inundat cu pace și harul de a ști că totul este în Voia Divină, "Recitând-o veți ști că această cerere de ajutor va aduce asupra voastră şi a celor pe care îi includeți în rugăciune, mari daruri din Cer."

Sosise timpul pentru al doilea test de sânge pentru care am fost programat la clinica de oncologie în 28 februarie. Soția mea  încă nu ştia nimic despre toate acestea. După ce am stat timp de aproximativ două ore la secţia de chirurgie, observând toți oamenii aceia bolnavii și speriaţi, în cele din urmă a venit şi rândul meu să intru la specialist. În tot acest timp am fost calm și în pace, punând totul cu încredere în mâinile lui Isus. Când am fost chemat, specialistul era destul de iritat și uimit. Ținând în mâini rezultatul celui de al doilea test de sânge și urină, el a fost aproape furios atunci când mi-a spus: "Ce ar trebui să fac cu asta? Eu nu știu ce să-ți spun acum". Deși am aproape de 70 de ani, testul meu de sânge și urină era absolut perfect din toate punctele de vedere, "mai bun decât al unui om tânăr și sănătos", potrivit spuselor specialistului. Deși am fost total surprins, am simțit în inima mea, în tot acest timp cât am așteptat la secţia de chirurgie, că Domnul a intervenit. Ceva mai târziu, mi-am dat seama de faptul că simptomele au dispărut în totalitate. Atât eu cât şi soția mea am fost copleșiţi de recunoștință pentru vindecarea pe care Domnul mi-a acordat-o.

Dorim să Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru milostivirea Sa și pentru adevărul și fidelitatea Cuvântului Său. Această vindecare a atins profund familia noastră și noi continuăm să ne rugăm rugăciunile Crusade care sunt foarte eficace. Toată lauda și slavă Dumnezeului nostru!

Bernard»




Mesajul (679) din Cartea Adevărului
Marți, 15 ianuarie 2013 la ora 22:50

Preaiubita Mea fiică, întrucât această Misiune continuă să crească și să se extindă în jurul lumii, va fi binecuvântată, din compasiunea Mea, cu noi minuni ce vor fi dăruite celor care suferă cumplit. Așa cum am venit prima dată, Milostivirea Mea se va extinde asupra sufletelor care au nevoie de Ajutorul Meu.

Aceștia sunt cei care vor fi lipsiți de credință și afectați de o suferință fizică teribilă . Voi alina suferința celor care vor veni la Mine. Voi face asta pentru ca în a lor suflete să aprind credința, dar vor putea fi vindecați doar prin Puterea Duhului Sfânt.
Aduceți-Mi suferințele voastre. Aduceți-Mi îngrijorările voastre. Aduceți-Mi durerile voastre. Veniți la Mine, prin rugăciunile voastre, iar Eu voi asculta. Aș vrea să vă iau pe toți în Sfintele Mele Brațe și să vă ocrotesc.

Vă rog primiți acest nou Dar al Vindecării pe care vi-l dau acum. Este în forma unei rugăciuni a Cruciadei și vă va vindeca mintea, trupul și sufletul.

Prin această rugăciune, vă predau prețiosul Dar al Vindecării. Recitând-o veți ști că această cerere de ajutor va aduce asupra voastră şi a celor pe care îi includeți în rugăciune, mari daruri din Cer. Prin urmare, aceasta aduce o protecție specială pentru reînnoirea celor rătăciți, care sunt nesiguri de credința lor și a celor care simt un sentiment de osteneală. Aceștia ar putea suferi de îndoieli. Ar putea suferi de boli fizice ce le distrug capacitatea de a-Mi permite să le aduc pace, iubire și alinare.

Ca să primiți această binecuvântare pentru vindecare vă rog recitați această Rugăciune a Cruciadei.

Rugăciunea (94) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru vindecarea minții, a trupului și a sufletului

"O Isuse drag, mă prosternez înaintea Ta ostenit, bolnav, în suferință și cu dorul de a-Ți auzi Glasul. Lasă-mă să fiu atins de Prezența Ta Divină, astfel încât Lumina Ta Dumnezeiască să inunde mintea, trupul și sufletul meu. Am încredere în Milostivirea Ta. Îți încredințez toată durerea și suferința mea și Te rog să-mi dăruiești harul de a mă încrede în Tine, ca Tu să mă poți vindeca de această durere și întunecime, astfel încât să pot deveni din nou întreg, să urmez Calea Adevărului și să Te las să mă conduci la viața din Noul Paradis. Amin."

Întâi trebuie să vă îngrijoreze credința voastră. Apoi, prin harul Milostivirii Mele, voi răspunde cererilor voastre devindecare, conform Voinței Mele Sfinte.

Preaiubitul vostru, Isus.



PADRE JOZO: CU CĂSĂTORIA NU SE GLUMEȘTE! ȘI VOI ITALIENII SUNTEȚI CA PĂGÂNII!


Din păcate noi preoții nu ascultăm mereu de Învățătorul nostru. Și în mod particular se vede când un divorțat sau nepracticant, un neconvertit caută Sacramentul. Cum poate un preot să spună: ”tu poți să anulezi căsătoria ta, tu nu mai poți să trăiești așa!” Vorbesc despre această situație pentru că este o problemă pe care o întâlnesc foarte frecvent, dar nu aici la noi. Noi cunoaștem puține cazuri, doar în marile orașe și în generațiile atee. În parohia mea nu există divorț.
ACEL GEST AL SOȚILOR ASUPRA CRUCII!
Când cineva se căsătorește în țara noastră, soții cumpără o cruce, și înainte de a începe căsătoria, se binecuvântează acea cruce și în timpul celebrării, soții pun mâna dreaptă asupra Crucii pe care o ține preotul și își fac promisiunile; apoi sărută Crucea și când se întorc acasă soții fixează Crucea pe un perete; încep și sfârșesc fiecare zi cu o rugăciune în fața Crucii.
Aici la noi nu sunt clopoței la ușă și nu găsim ușile închise cu cheia: se poate intra în orice moment în casă.....de multe ori am găsit o mamă sau un tată îngenunchiați, în lacrimi, cu Crucea în mână rugându-se pentru dificultățile din viețile lor. Ei știu că pot găsi rezolvarea problemelor lor rugându-se în fața Crucii.
Și toți știu să vorbească și să se roage cu Isus. Toți au probleme ca toate familiile din această lume, dar ei știu unde să găsească ajutor: rugându-se în fața lui Isus! Dumnezeu a făcut familia ca un sacrament al Său, ca semn al prezenței Sale în lume: cum ar putea familia să rămână în picioare fără El? Și dacă familia este distrusă, divizată cum mai poate să demonstreze prezența divină? Și cum poate o familie distrusă să spună: ”Eu sunt o familie creștină, în mine trăiește Isus?” Nu e posibil!
NU ESTE PACE ACOLO UNDE NU ESTE DUMNEZEU
Cine ocupă primul loc în familia ta? Domnul sau un idol? Tu trebuie să vezi. Cât timp petreci tu cu familia pentru a vă ruga? Cât timp citiți împreună din Biblie? Cât timp stai în fața televizorului? De câte ori fugi de familia ta și spui: ”sunt bine”? Nu este normal, înțelegi?! Aceasta nu este viață creștină. Nu poate să existe o bucurie, o pace când sunt dezbinat. Nimeni nu locuiește într-o casă care a fost distrusă de cutremur: îți este teamă. Atât de multe familii sunt distruse în țările voastre.
VOI, ITALIENII, MAI MULT CA ALȚII...
Întradevăr, voi mai mult decât alte țări ați distrus familia. Și altele, dar voi (italienii) mai mult. Ați pierdut obiceiurile creștine. Crăciunul și alte sărbători sunt folclor... multe din familiile voastre sunt divorțate. Voi ați vândut credința, căsătoria, familia fără preț, înțelegeți? Voi ați furat multe de la păgâni.
Mulți dintre voi nu mai merg la Biserică, nu mai simt nevoia de a se căsători ca și creștinii, de a se ruga împreună, de a citi Biblia ca și Cuvânt al Domnului! Noi suntem mereu în război pentru credință, mereu în luptă. Profesorului meu i se spusese ”Tu să nu mai mergi la Biserică” iar el a spus: ”Nu, eu trebuie, eu vreau, eu am nevoie”. A renunțat la locul de muncă, înțelegi! Acesta este martiriul.


joi, 29 septembrie 2016

A venit 2016 HO3 !

Pământul are o "nouă Lună", dar nu va rămâne mereu lângă planetă


Pământul va avea, timp de câteva secole, un al doilea satelit.
Se pare că, pentru o perioadă de timp, Luna nu va mai fi singurul corp celest care înconjoară Pământul. Asta deoarece astronomii au detectat un asteroid de mici dimensiuni care orbitează în jurul planetei noastre. Acesta nu este un satelit precum Luna, oamenii de știință referindu-se la el drept cvasi-satelit. Corpul respectiv orbitează în prezent în jurul Pământului, în timp ce planeta noastră se rotește în jurul Soarelui, și va fi prezent în următoarele secole.
Denumit 2016 HO3 de către cercetători, acesta se află, de fapt, pe o orbită în jurul Soarelui. Dar în timp ce efectuează mișcarea sa anuală, satelitul încercuiește și planeta noastră. Din câte se pare, distanța dintre el și Pământ este mult prea mare pentru a-l putea numi satelit natural, însă reprezintă un exemplu interesant de cvasi-satelit.
Asteroidul are un diametru cuprins între 40 și 100 de metri, iar în jumătate din timpul necesar unei orbite complete, acesta se află mai aproape de Soare decât de Pământ. Orbita cvasi-satelitului este una înclinată, fapt care i-a determinat pe experții din cadrul NASA să compare deplasarea sa în jurul planetei noastre cu un dans. În cazul în care ar lovi vreodată Pământul, un corp de asemenea dimensiuni ar putea distruge un oraș de mari dimensiuni.
Pe parcursul anilor, corpul se va afla la distanța variate față de Pământ, însă niciodată na va reuși să se apropie sau să se îndepărteze prea mult, grație forței de gravitație. Mai exact, distanța maximă va fi de 100 de ori mai mare decât cea față de lună, iar distanța minimă va fi de 38 de ori mai mare. Prin urmare, 2016 HO3 nu va reprezenta vreodată o amenințare pentru planeta noastră.
Telescopul Pan-STARRS 1 din Hawaii a fost cel care a descoperit asteroidul la sfârșitul lunii aprilie. Acesta ar fi început să se deplaseze pe traseul său actual în urmă cu aproximativ o sută de ani și, după cum am spus mai sus, ar putea continua să facă acest lucru timp de câteva secole.



Primul semn va fi că Pământul se va roti mai repede. Al doilea semn va consta în faptul că soarele va apărea mai mare, mai luminos și va începe să se rotească

Mesajul (970) din Cartea Adevărului
Marți, 12 noiembrie 2013 la ora 20:30
Fiica Mea mult iubită, pe măsură ce Timpul Meu se apropie, mulți vor fi adormiți, însă cei care sunt binecuvântați să aibă ochi deschiși spre Lumina Mea vor cunoaște semnele. Li se vor da, de asemenea, binecuvântări pentru a se pregăti și doar cei care rămân agățați de Mine vor fi în stare să îndure schimbările.
Cu cât Ziua cea Mare a Venirii Mele se apropie, tot mai mulți oameni care spun că Îl iubesc pe Dumnezeu se vor îndepărta de Mine. Nici aceia de pe scara ierarhică a Bisericii Mele de pe pământ care se preaînalță pe ei înșiși și spun că sunt sfinți, nu vor fi capabili să vadă Adevărul. Ei nu vor vedea Adevărul, deoarece vor fi foarte ocupați cu preocupări și ceremonii care vor fi jignitoare la adresa Mea.
Primul semn va fi că pământul se va roti mai repede. Al doilea semn va consta în faptul că soarele va apărea mai mare, mai luminos și va începe să se rotească. Lângă el veți mai vedea un al doilea soare. Apoi clima va face ca lumea să se agite iar schimbările vor presupune că multe părți ale globului vor fi distruse. Aceste pedepse – și vor fi multe – vor despuia omenirea de aroganța ei, astfel încât sufletele să implore Îndurarea lui Dumnezeu. Nimic altceva nu va mișca inimile împietrite ale celor care au izgonit Iubirea lui Dumnezeu din viețile lor.
Păcatul omenirii va escalada rapid iar păcatul idolatriei va înfășura de trei ori  pământul. Păgânismul, înveșmântat în straie regești, se va infiltra în Biserica Mea de pe pământ. Când păgânii vor îmbrățișa Biserica Mea, nu va fi pentru a-L adora pe Dumnezeu. Atunci când păgânii, ateii și necredincioșii, care resping în mod fățiș Existența lui Dumnezeu, vor îmbrățișa Biserica Mea, ei nu în fața Mea, Isus Cristos, își vor pleca genunchiul. Atunci când Biserica Mea va declara că toți sunt bineveniți, să nu vă lăsați păcăliți. Acest lucru nu va însemna că îi va primi pe păgâni în Biserica Mea, pentru ca aceștia să se închine înaintea Tabernacolului Meu. Nicidecum, ci o vor face pentru a flutura prin fața ochilor Mei idolatria cauzată de păcatul mândriei, pentru a desacraliza Sfintele și Sacrele Tabernacole. Vor așeza pe Altarele Mele simboluri păgâne și vor cere congregațiilor, care de altfel nu vor bănui nimic, să se închine și să-i accepte pe frații și pe surorile lor cu har și generozitate. Tuturor li se va cere să tăgăduiască Adevărul, pentru a-i primi cu brațele deschise pe falșii adoratori care vor călca în picioare Altarele Mele. Apoi, Mâna lui Dumnezeu va lovi.
Războaiele se vor răspândi, cutremurele vor zgudui cele patru colțuri ale pământului iar foametea va lovi omenirea și orice gest hain și insultă adresată lui Dumnezeu va atrage după sine o pedeapsă teribilă. Atunci când aceia care acceptă Îndurarea Mea vor conduce Biserica Mea – fiecare demon îi va blestema pe acești copii ai lui Dumnezeu. Pentru a-i proteja, Dumnezeu va interveni, dar vai de cei care-L scuipă în Față pe Creatorul lor!
Ceasul a sosit. Cei care Mă blestemă vor avea de suferit. Cei care Mă urmează vor supraviețui acestei persecuții până în Ziua în care voi veni să-i răpesc în Brațele Mele Milostive. Iar apoi doar cei care vor rămâne întrucât vor fi refuzat Mâna Îndurării Mele, vor fi dați bestiei pe care au idolatrizat-o și de la care au căutat plăcere.
Foarte mulți oameni Mă vor respinge, chiar până în ultima clipă. Două treimi din omenire Mă vor scuipa, vor opune rezistență Intervenției Mele și Îmi vor striga tot felul de obscenități. Pe măsură ce Ziua se apropie tot mai mult, ura față de Mine va fi văzută de toți. Până și cei care dau lumii impresia că îl onorează pe Dumnezeu Mă vor blestema în tăcere.
Ziua când înșelăciunea bestiei va fi expusă, pentru ca toți să o vadă, va fi o zi pe care nimeni nu o va uita. Căci acea zi, când lumea îl va vedea pe impostor, pe anticrist, care se va ridica cu Coroana Mea pe creștetul capului său – înveșmântat în straie roșii –, va fi ziua în care din gura lui va ieși foc. Cand oroarea în sfârșit se va scufunda, focul îl va acoperi, iar el și toți cei care i-au jurat credință vor fi azvârliți în prăpastie. Și atunci voi veni Eu, așa cum v-am spus. Voi învia Biserica Mea și voi aduce lumea în uniune cu Voința Sfântă a Tatălui Meu iar pacea va domni în sfârșit.
Tot ce v-am spus este adevărat. Tot ce se va întampla se va petrece exact așa cum v-am spus. Totul se va petrece repede căci, în ciuda Mâniei Mele care este stârnită de ipocrizia și nerecunoștința omului, Eu vin doar ca să pun capăt acestei suferințe odată pentru totdeauna. Eu vin să aduc salvare tuturor păcătoșilor, însă mulți nu vor vrea să fie salvați.
Fiți tari, iubiții Mei discipoli, căci Eu îi voi ocroti pe toți păcătoșii care acceptă Mâna Milostivirii Mele în timpul Avertismentului. Astfel fiecare copil al lui Dumnezeu, fie el credincios ori necredincios, va fi inclus în această Mare Intervenție din Ceruri. Dar după acest timp, îngerul Domnului îi va separa pe cei buni de cei răi. Timpul este scurt.
Al vostru, Isus.


miercuri, 28 septembrie 2016

Episcopii catolici îl invită pe Papa Francisc în România

Urmaşii lui Ana şi Caiafa îl invită pe Falsul Profet în România.


Episcopii catolici din România, reuniți la Oradea în perioada 26-28 septembrie, îl invită pe Papa Francisc să viziteze țara noastră, a anunțat miercuri, într-un comunicat, Conferința Episcopilor din România (CER).


„Exprimând dorința legitimă a creștinilor catolici din România, și nu numai a lor, episcopii catolici din țara noastră au decis să îl invite pe Sfântul Părinte Papa Francisc să viziteze România. Venirea Papei în țara noastră va putea fi, fără îndoială, o mărturie a grijii părintești a Urmașului Sfântului Petru pentru binele poporului nostru, care poartă Roma în nume și latinitatea în spirit”, se precizează în comunicat.
Cei 18 episcopi catolici de ambele rituri din România, romano-catolici și greco-catolici, s-au reunit la Oradea, în perioada 26-28 septembrie, în sesiunea plenară de toamnă a Conferinței Episcopilor catolici din România (CER).
Invitația adresată Papei Francisc de a vizita România, analiza diferitelor aspecte ale vieții bisericești și indicarea unor inițiative comune ale Bisericii locale — inclusiv în contextul încheierii Anului Sfânt al Milostivirii — sunt câteva dintre subiectele care s-au aflat în centrul discuțiilor episcopilor catolici.
Lucrările au fost găzduite de Episcopia Romano-Catolică de Oradea. La deschidere a participat și nunțiul apostolic în România, Miguel Maury Buendia, care a transmis mulțumirile pentru colecta făcută, la inițiativa Papei Francisc, pentru Ucraina.
În plenul lucrărilor, episcopii au discutat și despre Olimpiada națională de religie catolică, ce va fi organizată la Timișoara, în 2017, subliniind, de asemenea, și necesitatea unei coordonări naționale a educației catolice.
Episcopii catolici au dat, totodată, o declarație cu privire la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, în care îi îndeamnă pe credincioșii catolici și pe toți oamenii de bună credință să participe la vot deoarece 'cetățenii catolici au datoria morală de a-și exercita cu responsabilitate drepturile cetățenești și de a participa la viața politică'.
Punând în practică faptele de milostenie, episcopii au vizitat centrul diecezan Caritas și Căminul de bătrâni 'Sfânta Elisabeta', dar și Cetatea Oradiei, unde s-au rugat pe pragul primei catedrale catolice ridicate de Sfântul Ladislau, în urmă cu aproape o mie de ani, vestigii recent descoperite de arheologi în acest areal și au celebrat Sfânta Liturghie în biserica din cetate. În ultima zi au celebrat Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în rit greco-catolic în biserica seminarului din Oradea.
S-a stabilit ca următoarea sesiune ordinară a Conferinței Episcopilor catolici din România să se desfășoare la Cluj-Napoca, la sediul Episcopiei Greco-Catolice Cluj-Gherla, în perioada 3-5 mai 2017.
AGERPRES/(AS-autor: Eugenia Pașca, editor: Diana Dumitru, editor online: Irina Giurgiu)




Faceti-va timp pentru a vorbi cu Isus Cristos

Ioan Gyuri-Pascu a murit acasa, in jurul orei 5.00 dimineata. Decesul a survenit in urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Manevrele de resuscitare au durat aproximativ o ora, relateaza Rtv.
Au murit multi oameni cunoscuti, unii dintre ei prea devreme: Emil Hossu, Stefan Iordache, Sergiu Nicolaescu, Ion Lucian, Gheorghe Dinica, Florian Pittis, Adrian Pintea, Dem Radulescu, Puiu Calinescu, Jean Constantin, Misu Fotino, Iurie Darie…si multi altii. Oameni care straluceau pe scena. Suntem trecatori, cand pleaca cineva realizam ca nici noi nu vom fi scutiti. Vestea buna e ca langa fiecare cruce exista si o inviere. Depinde ce alegeri facem in viata.
Va invitam sa urmariti videoclipul in care Ioan Gyuri-Pascu marturisea: Odata cu venirea lui Isus in lume oamenii au primit doua nestemate: IUBIREA si IERTAREA. Daca oamenii ar fi stiut sau ar sti sa pretuiasca mai mult aceste nestemate, ei ar gasi si a treia nestemata pe care Iisus a adus-o pe pamant: FERICIREA….Faceti-va timp pentru a vorbi cu Isus Cristos.”

Copiii norvegieni îşi vor putea schimba sexul, în acte, de la vârsta de 7 ani



Conform unui proiect al Guvernului Norvegiei, aflat în dezbatere, copiii vor putea să solicite schimbarea sexului, în acte, începând cu vârsta de 7 ani, informează lifesitenews. Copiii între 7 şi 16 ani se vor consulta întâi cu părinţii. Dacă aceştia sunt de acord, sexul din acte va fi schimbat fără a fi necesar un examen psihologic sau medical. Copiii vor avea dreptul să se răzgândească ulterior, fără a-şi mai consulta părinţii. Legea este complementară unui alt proiect, conform căruia oamenii îşi vor putea modifica sexul din acte fără a fi necesar să treacă printr-o operaţie de schimbare de sex.



Din mesajele MDM:
În curând, veți vedea că se schimbă fiecare lege din țările și din bisericile voastre, pentru a accepta orice tip de păcat și a-l legaliza. Ambele seturi de legi se vor amesteca într-un tot, până când, în cele din urmă, Cuvântul lui Dumnezeu nu va mai fi discutat sau urmat. A revendica drepturile Creștinilor va fi echivalent cu a încălca legea și se va pedepsi în multe feluri. Pentru aceia dintre voi care nu cred că aceste lucruri sunt posibile: - din păcate veți fi martorii acestor lucruri în timpul vieții voastre așa cum a fost profețit. (mesaj din 10 martie 2014)

Mama Mântuirii: Acest Dar al Protejării copiilor a fost poruncit de către Iubitul meu Tată

Sâmbătă, 31 mai 2014 la ora 16:20

Draga mea copilă, insist la părinții copiilor și tinerilor, din întreaga lume, să-i consacre pe aceștia la Inima mea Neprihănită.
Fiul meu Scump, Isus Cristos, dorește ca Eu să fac aceasta, căci  El îi va acoperi cu Prețiosul Său  Sânge și astfel îi va păstra în siguranță. El vrea ca voi, dragi copii, să faceți acest lucru deoarece El va revărsa mari haruri asupra lor. Acest Dar al Protejării copiilor a fost poruncit de către Iubitul meu Tată. Prin Fiul Său, Isus Cristos, El promite mari Haruri, iar acei copii care îmi vor fi prezentați mie vor fi protejați de influența spiritului celui rău.
Fiul Meu va face tot ceea ce este necesar pentru a uni toate familiile în Noul Său Paradis, iar prin consacrarea copiilor voștri către mine, Mama Mântuirii, o mare Protecție va fi acordată fiecărei familii ai cărei copii îmi sunt oferiți mie.
Iubirea mea pentru copiii lui Dumnezeu este foarte specială, pentru că Eu sunt Mamă pentru toți copiii lui Dumnezeu. Prin mine, Mama Mântuirii, acele suflete consacrate mie vor fi salvate datorită Milostivirii Fiului meu. Aceste suflete nu vor cădea în amăgirea care va fi prezentată lumii de către anticrist.
Trebuie să recitați această Rugăciune o dată pe săptămână, în fața unei imagini a mea, Mama voastră iubită, binecuvântându-vă cu apă sfințită înainte de a o recita.

Rugăciunea (153) a Cruciadei de Rugăciune: Darul Protejării copiilor

"O, Mamă a lui Dumnezeu, Mama Mântuirii, te rog să consacri sufletele acestor copii (numiți-i aici...) și să le prezinți Fiului tău preaiubit.
Roagă-te ca Isus, prin Puterea Sângelui Său Scump, să acopere și să protejeze aceste suflete mici împotriva celui rău, cu toate formele de protecție.
Te rog pe tine, iubită Mamă, să protejezi familia mea în vremurile de mari dificultăți iar Fiul tău să privească cu bunăvoință cererea mea de a-mi ține familia unită întru Cristos și să ne dăruiască Mântuirea Veșnică. Amin."
Mergeți și fiți recunoscători pentru Iubirea pe care o are Dumnezeu față de copiii Săi. O mare Milostivire și Binecuvântare va fi acordată fiecărui copil sau tânăr al cărui nume îmi va fi prezentat mie pentru a-l consacra Fiului meu.

Mama voastră preaiubită,
Mama Mântuirii


luni, 26 septembrie 2016

Mesajul lunar al Sfintei Fecioare Maria de la Medjugorje - 25 septembrie 2016

Dragi copii, astăzi vă chem la rugăciune. Fie ca rugăciunea să vă fie viață! Numai astfel inima voastră se va umple cu pace și cu bucurie. Dumnezeu vă va fi aproape și voi Îl veți simți în inima voastră ca Prieten, veți vorbi cu El ca și cu cineva pe care îl cunoașteți și, copilașilor, veți simți nevoia să dați mărturie, căci Isus va fi în inima voastră, iar voi [veți fi] uniți în El. Eu sunt cu voi și vă iubesc pe toți cu dragostea mea de Mamă. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea. 



miercuri, 21 septembrie 2016

In Arges - copiii, morti din cauza vaccinurilor !

Olivia Steer : În cazul Brădet, copiii, morți din cauza vaccinurilor. Raport, șters de Guvern

Andrei Moisoiu (Google) / 21 sep 2016 / 21:50 


Olivia Steer face acuzații grave în cazul scandalului Brădet. Aceasta susține că pe site-ul Guvernului a fot publicat un raport al corpului de control al primului ministru în care se spune că vaccinurile ar fi fost una din cauzele care au dus la moartea copiilor din Argeș.
”Ministerul Sănătăţii încearcă să mă facă pe mine vinovată. Dar cu Brădetul? Copiii aceia au murit din cauza vaccinurilor aduse din Kazahstan şi nu a brânzei de la Bădet. Erau vaccinuri experimentale. Cu acele vaccinuri au fost vaccinaţi copiii de la Argeş. De aceea au murit", a spus Olivia Steer.
”Există un raport al corpului de control care a fost publicat pe pagina oficială a guvernului. Între timp a fost șters. Asta concluzionează raportul. Sunt trei cauze pe care guvernul le-a identificat în decesul acestor copii. Și toate trei au legătură cu vaccinurile”, a mai spus aceasta.
Declarația controversată de la minutul 8.40.

http://www.dcnews.ro/olivia-steer-acuza-ii-grave-in-cazul-bradet-copiii-mor-i-din-cauza-vaccinurilor-raport-ters-de-guvern_516673.html

P.S.
Felicitari, Olivia ! Iubesti Adevarul si El te iubeste ! 
Dumnezeu sa va pazeasca, pe tine si familia ta ! Amin !

marți, 20 septembrie 2016

ISUS DESPRE URÃ

Ura este cauza tuturor relelor din lume, iar aceasta ia multe forme

Mesajul (537) din Cartea Adevărului

Duminică, 26 august 2012 la ora 18:30
Prea iubita  Mea fiică, ura este cauza tuturor relelor din lume iar aceasta ia multe forme.
Ostilitatea față de altă persoană izvorăște din frică, din teama că acea persoană poate să vă rănească în vreun fel.
Neînțelegerile care apar între persoane pot fi din cauza păcatului mândriei. Asta se întâmplă atunci când simțiți că trebuie să demonstrați că sunteți cel mai bun, cu orice preț, chiar și atunci când de fapt greșiți.
Gelozia, foarte curând se transformă în ură, deși, la început poate fi moderată.
Nemulțumirea față de sine începe atunci când comparați viața voastră cu a celorlalți crezând că aceștia sunt mai norocoși decât voi.
Curând această nemulțumire se dezvoltă în ură față de sine și față de trup. Asta conduce la păcatele trupului.
De asemenea, ura se poate dezvolta prin păcatul râvnirii la bunurile altora.
Acest lucru poate să ducă la război atunci când o țară râvnește la bogățiile alteia.
Sau poate să însemne a permite lăcomiei să consume sufletele voastre atunci când râvniți cu ardoare la aceleași bogății lumești ca și ale aproapelui.
De asemenea, invidia se transformă într-o formă de ură în special atunci când se întâmplă ca, indiferent cât de greu încercați să-i imitați pe alții, să nu reușiți a realiza ceea ce v-ați propus.
Toate păcatele, dacă le permiteți să se agraveze, vă pot conduce spre ură.
Când simțiți ură trebuie să știți că satana a reușit să vă invadeze spiritul.
Când se întâmplă acest lucru el vă va ține într-o strânsoare ca de menghină și nu vă va lăsa în pace.
Indiferent cât de mult veți încerca să vă eliberați din această încleștare, el va face totul să vă țină legați. Singura voastră armă este rugăciunea.
Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă atunci când ura vă copleșește în interior. Până când nu vă va părăsi, nu veți mai putea simți niciodată pace, iubire sau bucurie.
Când ura pune stăpânire pe inima și sufletul vostru, atunci vă îndepărtați și mai mult de Mine, Isus al vostru.
Suferiți groaznic și simțiți o mânie și o neputință pe care nu le puteți controla.
Niciodată să nu credeți în minciuna finală a satanei pe care acesta o sădește în sufletul vostru atunci când și-a aruncat mantia urii peste voi.
Minciuna este următoarea: ura voastră poate fi risipită, doar atunci când căutați răzbunarea finală asupra țintei urii voastre.
Ce să faceți atunci când ura vă învăluie? Puterea iubirii poate evapora instantaneu ura.
Când vă rugați și Îmi cereți ajutorul răspunsul Meu va fi acesta.
Iertați-i pe dușmani și pe aceia care credeți că sunt cauza urii voastre.
Dar pentru a ierta trebuie să vă smeriți în fața Mea și să-mi cereți mai întâi Mie să vă iert pe voi.
Odată ce i-ați iertat pe cei pe care îi urâți, trebuie apoi să vă ispășiți păcatul.
Arătați iubire dușmanilor voștri. Luptați cu iubire împotriva urii, o boala rea și periculoasă a sufletului.
Iubirea este leacul pentru a scăpa sufletul vostru de această infestare.
Când veți reuși să faceți aceasta îl veți fi învins pe satana și el vă va lăsa în pace.
Niciodată să nu vă fie teamă să luptați împotriva urii din sufletul vostru chiar dacă această luptă este și va fi foarte grea.
Dacă ura poate fi diminuată în acest fel, prin umilința păcătosului, pacea va domni în lume.
Al vostru, Isus

Sursa: http://profetieavertisment.ro/mesaje/537/ura-este-cauza-tuturor-relelor-din-lume-iar-aceasta-ia-multe-forme/