mesajul

miercuri, 28 septembrie 2016

Faceti-va timp pentru a vorbi cu Isus Cristos

Ioan Gyuri-Pascu a murit acasa, in jurul orei 5.00 dimineata. Decesul a survenit in urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Manevrele de resuscitare au durat aproximativ o ora, relateaza Rtv.
Au murit multi oameni cunoscuti, unii dintre ei prea devreme: Emil Hossu, Stefan Iordache, Sergiu Nicolaescu, Ion Lucian, Gheorghe Dinica, Florian Pittis, Adrian Pintea, Dem Radulescu, Puiu Calinescu, Jean Constantin, Misu Fotino, Iurie Darie…si multi altii. Oameni care straluceau pe scena. Suntem trecatori, cand pleaca cineva realizam ca nici noi nu vom fi scutiti. Vestea buna e ca langa fiecare cruce exista si o inviere. Depinde ce alegeri facem in viata.
Va invitam sa urmariti videoclipul in care Ioan Gyuri-Pascu marturisea: Odata cu venirea lui Isus in lume oamenii au primit doua nestemate: IUBIREA si IERTAREA. Daca oamenii ar fi stiut sau ar sti sa pretuiasca mai mult aceste nestemate, ei ar gasi si a treia nestemata pe care Iisus a adus-o pe pamant: FERICIREA….Faceti-va timp pentru a vorbi cu Isus Cristos.”